La Policia Nacional deté en València a un home després d’amenaçar a una dona amb un ganivet en negar-se a mantindre relacions sexuals

La víctima va acudir fins a una comissaria de Policia Nacional de la ciutat per a sol·licitar ajuda

Els agents li van intervindre al sospitós un navalla de 12 centímetres de fulla

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 55 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, després de pel que sembla amenaçar a una coneguda amb una navalla per negar-se a mantindre relacions sexuals amb ell.

Els fets van ocórrer aquest diumenge, sobre les sis de la vesprada, quan una dona va acudir fins a una comissaria de Policia Nacional de la ciutat i va manifestar als agents que prestaven servei de seguretat que havia sigut víctima d’unes amenaces amb arma blanca per part d’un home que es trobava pròxim al lloc, tement aquesta per la seua vida.

Fins al lloc va acudir també una patrulla policial. Els agents van esbrinar que un home, conegut de la víctima, presumptament li hauria amenaçat amb una arma blanca després de negar-se aquesta a mantindre relacions sexuals amb ell.

Els policies van localitzar al sospitós, qui portava una navalla de 12 centímetres de fulla, que li va ser intervinguda, per la qual cosa després de realitzar les comprovacions oportunes ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Deixa el teu comentari