La Policia Nacional imposa 1.804 propostes de sanció durant el segon cap de setmana sense estat d’alarma, 207 actes més que la setmana passada

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, agraeix al poble valencià i a les FFCCSE la seua responsabilitat per a evitar la propagació del virus.

Els agents van detectar “alta concurrència” en els llocs d’oci, però van quedar buidats amb l’arribada de les 00.00 hores. El dispositiu es mantindrà fins que estiga en vigor el toc de queda.

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha informat aquest dilluns que el dispositiu especial de vigilància durant el segon cap de setmana sense estat d’alarma ha funcionat de manera efectiva “gràcies al treball de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil que continuen col·laborant amb la Generalitat i les Policies locals per a evitar la propagació del virus”.

Així, Gloria Calero ha explicat que no s’han detectat grans problemes ni concentracions en hores de restricció nocturna, algunes xicotetes festes amb pocs participants, que s’han dissolt després de ser sancionats. En les jornades del divendres/dissabte i de dissabte/diumenge, només la Policia Nacional ha comptabilitzat 1.804 propostes de sanció relacionades amb incompliments de la normativa sanitària.

En concret, en el tram divendres/dissabte nit, es van realitzar 849 actes (enfront de les 671 del passat cap de setmana) i en el tram del dissabte/diumenge nit va augmentar a 955 (enfront de les 926 de la setmana prèvia). En total, s’ha passat de 1.597 actes del cap de setmana passat a 1.804 en aquest nou període, la qual cosa suposa un increment de 207 actes de sanció proposades per la Policia Nacional en la Comunitat Valenciana. Mentrestant, el tram de dijous/divendres nit, va anar pràcticament similar al de dies normals, amb 425 actes de sanció.

La delegada del Govern ha subratllat que l’afluència de persones a platges o paratges naturals també s’ha desenvolupat amb normalitat. La Policia Nacional va detectar que en els llocs d’oci nocturn va haver-hi una alta concurrència però complint les normes, buidant-se amb l’arribada de les 00.00 hores. Gloria Calero ha confirmat que el dispositiu especial de seguretat es mantindrà fins que estiga en vigor el toc de queda en la Comunitat Valenciana.

“El procés de vacunació és la nostra eina per a acabar amb la pandèmia”, ha dit la delegada, qui ha considerat que “el poble valencià, sobretot la població jove, continua demostrant una gran responsabilitat i solidaritat per a evitar els contagis i complir amb les mesures fins que aconseguim la immunitat de grup”.

Deixa el teu comentari