La Regidoria de Comerç de Picassent llança la campanya Al Nadal vine també al Mercat Municipal

Comprar a Picassent té premi! Durant este mes de desembre, totes les persones que realitzen compres en alguna de les parades del Mercat Municipal, tenen l’oportunitat de participar en els sorteigs de la campanya per al foment del comerç local que està portant a terme la Regidoria de Comerç i Mercat.

D’esta manera, en el moment de la compra, els venedors entreguen un tiquet que s’ha de dipositar dins de l’urna ubicada al mateix Mercat. A hores d’ara, ja s’han realitzat tres dels quatre sortejos previstos on les persones guanyadores han obtingut un lot de productes
de Nadal.

Les agraciades, pel moment són Amparo Albert i Isabel Ruiz. L’últim dels sortejos tindrà lloc este dissabte, 22 de desembre.

Al llarg del mes, també s’ha fet entrega d’una bossa obsequi per reduir l’ús del plàstic i fomentar la compra local. La regidora de l’àrea, Mónica Olguin, va estar en l’últim dels sortejos per fer entrega d’uns davantals i de 500 borses als venedors del Mercat per al repartiment entre els clients i clientes.

Deixa el teu comentari