La Regidoria de Joventut de Sueca de informa sobre el Curs de Monitors d’Activitats de Temps Lliure

Les inscripcions hauran de realitzar-se de l’1 al 14 de juny

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una nova edició del Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, les inscripcions del qual podran realitzar-se de l’1 al 14 de juny. “Un any més, convidem a participar a totes aquelles persones majors de 16 anys interessades a completar el seu currículum amb esta formació que compta amb una gran demanda en l’àmbit laboral”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Gema Navarro

El curs es realitzarà de l’1 al 30 de juliol en el Casal Jove, en horari de 9 a 14 hores, excepte els dies 7, 12, 14, 19, 20 i 27 que tindran també horari vespertí de 15 a 20 hores. La instància es podrà presentar mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament (www.sueca.es), o bé físicament en el DIAC de l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 960 919 138. En la sol·licitud que s’ha d’emplenar (de caràcter general), s’haurà d’especificar la inscripció en el Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure, i s’haurà d’acompanyar d’una còpia del DNI. En la inscripció, que es realitzarà per rigorós ordre d’entrada, tindran prioritat les persones empadronades a Sueca. 

El Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure està reconegut i homologat per l’IVAJ, consta d’un màxim de 35 places i el seu preu és de 73,23 euros. 

Deixa el teu comentari