La Regidoria de Sanitat insisteix en la seua campanya contra rosegadors i insectes

És la tercera vegada en dos mesos que l’Ajuntament contracta serveis de desratització i desinsectizació davant la situació insòlita que es presenta en diferents carrers del municipi

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sueca ha decidit posar en marxa, de nou, una campanya de desratització i desinsectizació (la tercera en dos mesos) davant la situació que es repeteix en diferents localitzacions del municipi. “La ciutadania ens ha demanat actuar de nou perquè els problemes, malgrat les campanyes que s’havien realitzat, es tornaven a repetir. Per este motiu, hem contractat de nou els serveis d’una empresa experta per a aconseguir atallar el problema d’una vegada”, ha explicat el  regidor responsable, José Miguel Giménez.   

Les zones que han vist reforçat el tractament han sigut el parc de l’Estació,  la placeta de Cervantes, camí Vell de Cullera i voltants, i els carrers de Palleters, Jaume I, Sebastià Diego i voltants, del Carme, Ciutat de Pamplona, Cantant la Vendrell, Sor Isabel de Villena i Polinyà.

Deixa el teu comentari