La regidoria de Serveis Urbans d’Alzira ha dut a terme les obres d’adequació de l’immoble de titularitat municipal que ocupa APESORIAL

També durà a terme obres en la Casa de la Cultura

Des de la regidoria de Serveis Urbans i Obres Públiques de l’ajuntament d’Alzira s’ha procedit al llarg d’estes últimes setmanes a les tasques de reparació i adequació de l’immoble de titularitat municipal que ocupa APESORIAL.

Esta instal·lació municipal es va veure afectada pels danys produïts pels vents i les fortes pluges de desembre de 2019 pel que era necessari procedir a reparar els desperfectes provocats, ja que en les condicions en què es trobava no reunia les condicions necessàries perquè els membres d’APESORIAL realitzaren el seu normal funcionament.

Fernando Pascual ha assenyalat la important tasca que desenvolupen des d’APESORIAL oferint un servici de mediació social i d’interpretació del llenguatge de signes.

La Casa de la Cultura de la localitat també va a ser sotmesa a tasques de reparació i adequació.

Una de les finalitats del govern municipal és mantindre els immobles de la seua titularitat en bon estat i que puguen ser utilitzats per la ciutadania en les millors condicions.

Deixa el teu comentari