La regidoria de Turisme i Visit València ofereixen cicles gratuïts de la Ruta Berlanga

Per a celebrar el començament de l’any Berlanga dissabte que ve 12 de juny, la regidoria de Turisme ha posat en marxa juntament amb Visit València dos dies de cicles de visites gratuïtes de la Ruta Berlanga. Un recorregut per la València del cineasta, que va deixar la seua empremta plasmada en llocs emblemàtics de la ciutat. 

El 12 de juny es compleixen 100 anys del naixement de Luis García Berlanga. Per a commemorar-ho, Visit València oferirà de manera gratuïta la Visita Guiada “València i el cinema de Berlanga” a les persones que el sol·liciten a través d’un formulari en línia en la web. Hi haurà quatre cicles de visites gratuïtes tant el dissabte 12 com el diumenge 13 de juny en grups de 19 persones. 

La personalitat del cineasta ha motivat la creació d’esta ruta, un recorregut per les seues vivències i memòries a València. “Volem que Berlanga continue emocionant, perquè el seu llegat siga el nostre, perquè la ciutat que el va veure nàixer i créixer ha de ser ambaixadora, no sols d’eixa herència cinematogràfica, sinó de la seua manera d’interpretar les realitats”, ha expressat el regidor de Turisme Emiliano García.

El tour, d’una hora i mitja, començarà en l’Oficina de Turisme de la plaça de l’Ajuntament i recorrerà els emplaçaments més emblemàtics de València per a Berlanga: cinemes, cafés, tertúlies, llibreries… “És una oportunitat única per a totes aquelles persones que s’interessen per la figura del cineasta, i per l’empremta que va tindre València en la seua obra i viceversa. Poder oferir la Ruta Berlanga de manera gratuïta és la millor manera de començar un any dedicat a un dels nostres valencians més il·lustres”, ha destacat Emiliano García. 

Les inscripcions comencen hui divendres 4 de juny i es tancaran el dimecres 9 a les 12.00. Les reserves es realitzaran a través de la web https://www.visitvalencia.com/visita-berlanga i estan limitades a dos persones com a màxim, amb un total de 152 places. Els horaris de les visites seran el dissabte a les 10.00, 16.00, 18.00 i 20.00, i diumenge a les 10.00, 12.00, 16.00 i 18.00.

Després d’aquest cap de setmana de visites gratuïtes, el tour es reprendrà cada dissabte i tindrà un preu de 12€. Es podrà acudir prèvia sol·licitud en la web de Visit València.

Deixa el teu comentari