La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus d’Alzira gestiona la meitat del pressupost del servei de voluntariat europeu de l’IVAJ

Alzira, 9 de maig del 2018. La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira, a través de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, gestiona més de la meitat del pressupost del Servei de Voluntariat Europeu de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) en el 2018. A més a més, després de València, Alzira és la ciutat on més entitats, públiques i privades, participen en col•laboració de l’Ajuntament en projectes europeus.

Hui, tècnics de la Generalitat Valenciana, IDEA i el regidor de l’àrea, Ivan Martínez, han organitzat una xarrada amb instituts i persones interessades de la nostra ciutat sobre les distintes vies de formació i pràctiques a distints països de la UE i els projectes que gestiona l’Ajuntament d’Alzira. Segons ha remarcat Ivan Martínez, regidor de Projectes Europeus: “l’Oficina de Projectes Europeus que s’ha posat en marxa fa dos anys a la nostra ciutat, ha possibilitat poder gestionar en el 2017 més de 240.000 euros i 49 persones han pogut fer les pràctiques laborals a l’estranger. A més a més, 8 centres educatius de la nostra ciutat participen en distintes experiències de voluntariat europeu. La formació i l’experiència en altres estats de la UE és fonamental hui en dia i l’hem fet possible gràcies a l’esforç d’aquest servei públic.”

Deixa el teu comentari