La segona edició de ‘Devesa Fashion Kids’ se celebra a Carlet el pròxim 3 de març

Aquesta és la segona edició d’un projecte pioner en l’entorn de la pedagogia i la moda en benefici d’ASPANION

La Devesa School de Carlet acollirà el pròxim 3 de març a les 11:30h del matí la segona edició de ‘Devesa Fashion Kids’.

Posar en marxa i desenvolupar una sèrie d’activitats pedagògiques amb alumnes baix la perspectiva de l’emprenement, ha sigut un dels objectius de La Devesa School al llarg dels últims mesos. Un projecte que veu la llum en forma de passarel·la de moda.

Aquest projecte ha volgut destacar les habilitats pròpies dels xiquets i xiquetes i desenvolupar la seua creativitat en arts plàstiques i audiovisuals, així com en música, expressió corporal i moviment escènic. Tot sense oblidar la part cooperativa entre tots els equips de treball en aquesta segona passarel·la Devesa Fashion Kids.

Aquest esdeveniment té també caràcter solidari. Els assistents podran adquirir les seues entrades per valor de 3 euros.

El total de la recaptació anirà en benefici dels xiquets amb càncer d’ASPANION.

Una passarel·la que espera repetir l’èxit de l’any passat, en una jornada de portes obertes de caràcter solidari en la que els alumnes d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxiller han rebut assessorament de professionals del sector, en el que han ficat molta il·lusió.

Segons ha indicat, Silvia Clariana, Directora de La Devesa School, tots han treballat per incloure les respectives temàtiques en els horaris lectius per no afegir un esforç addicional per part dels alumnes. A més ha destacat que ha sigut un complement motivador en el seu aprenentatge.

Aquesta passarel·la que es desenvoluparà en una jornada de portes obertes en el pavelló d’esports del centre educatiu, participaran al voltant de vuit botigues de moda infantil de diferents municipis de la comarca i comptarà amb més de 200 xiquets distribuïts en les àrees d’organització, passarel·la i backstage.

Deixa el teu comentari