La segona setmana de les persones majors finalitza amb l’obra Loteria, esta vesprada

Esta vesprada es tanquen les activitats programades dins de la Setmana de les persones Majors amb la representació teatral de l’obra Loteria, de La Tarumba Teatre, a la Casa de la Cultura a les 17 hores.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de tota la programació “Pel nivell d’assistència als actes i la implicació participativa de la ciutadania, estem contents i considerem que les activitats han tingut èxit i molt bona acollida entre el col·lectiu local de persones majors”.

Les activitats han sigut d’interés per al públic que ho ha demostrat amb l’assistència i les valoracions positives, ja que s’ha donat resposta a les inquietuds i les expectatives que tenen actualment les persones sobre aquesta realitat que els afecta.

Entre altres temes, s’han tractat les alternatives de consum energètic, s’ha celebrat un taller d’ajuda domiciliària o hem parlat d’Alzira com a Ciutat sostenible.

Una de les activitats de major èxit ha estat la ruta teatralitzada “Per la Vora del Riu” a càrrec d’Interpreta Natura, en la que van participar desenes de persones, un recorregut de 4 kilòmetres per la vora del Riu Xúquer. També va ser d’alt interès la ruta urbana de visita als nostres monuments, una de les activitats més demandades.A més ahir dijous va tindre lloc una demostració esportiva a mode de Master class a la mateixa plaça Major, en la que es va comptar amb una alta participació.

Deixa el teu comentari