La Sociedad Artística Musical de Benifaió celebró la festividad en honor a Santa Cecilia

La Societat Artística Musical de Benifaió va celebrar el cap de setmana passat la seua festa musical i religiosa en honor a Santa Cecilia.

Els actes van donar començament el divendres amb la presentació de la Musa 2018 Sara Ramón Pérez-Gil, les seues dames i els dotze nous educandos que passen ja a formar part de la banda d’aquesta societat musical.

La música va continuar sent protagonista el dissabte amb el Concert en honor a la patrona dels músics on la banda va interpretar diverses peces que van concloure amb l’Himne de Benifaió.

El diumenge els actes religiosos van centrar la festivitat amb la tradicional missa en honor a Santa Cecilia. La tradicional processó no va poder celebrar-se per motius climatològics, en el seu lloc es va dur a terme en l’església parroquial la interpretació de diverses peces musicals a càrrec de la banda de la Societat Musical.

L’alcaldessa Marta Ortiz, la regidor de cultura Bibiana Piles i membres de la corporació municipal van participar en els actes organitzats per la Societat Artística Musical.

Deixa el teu comentari