LA UNIÓ de Llauradors celebra demà dissabte l’acte central commemoratiu del seu 40 aniversari en Bonrepòs i Mirambell

Amb la presència de més de 300 llauradors i ramaders procedents de totes les comarques

Estaran presents entre altres autoritats el President de la Generalitat, el Delegat del Govern, el President dels Corts, la Consellera d’Agricultura, la Vicepresidenta de la Diputació de València i l’Alcalde de Bonrepòs i Mirambell

img_noticia_17557518 de novembre de 2016.- LA UNIÓ de Llauradors celebra demà dissabte 19 de novembre el seu acte central commemoratiu del 40 aniversari del naixement d’aquesta organització professional agrària en la localitat de Bonrepòs i Mirambell (l’Horta Nord).

L’acte comptarà amb la participació de més de 300 llauradors i ramaders procedents de totes les comarques del nostre territori i tindrà una important presència institucional. Han confirmat la seua assistència i intervenció al llarg de la jornada commemorativa el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president dels Corts, Enric Morera; el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues; la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó i l’alcalde de Bonrepòs i Mirambell, Rubén Rodríguez.

També estaran presents diversos alcaldes/alcaldesses de la Comunitat Valenciana; el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero; el director general de Agricultura, Roger Llanes; la directora general de Desarrollo Rural y PAC, Maite Cháfer; el director general de Comerç, Natxo Costa; el president de Cooperatives Agro-alimentàries, Cirilo Arnandis o el portaveu de la Comissió d’Agricultura de les Corts per part del Partit Popular, José Ramón Calpe.

LA UNIÓ celebra aquesta efemèride en el mateix lloc on va nàixer un 12 de novembre de 1976: la Llar Parroquial de Bonrepòs i Mirambell. Allí uns 200 llauradors procedents de 12 comarques constituïen oficialment l’organització.

Abans de l’acte de benvinguda i de les intervencions dels representants de LA UNIÓ, es plantarà un arbre en el Parc de LA UNIÓ de Llauradors per part de les autoritats i del Secretari General de l’organització, Ramón Mampel.

La celebració del 40 aniversari conclourà amb l’actuació del cantaor de Xàtiva, Pep Gimeno “Botifarra” i un menjar amb productes valencians ecològics.

Deixa el teu comentari