La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana de València, Sandra Gómez, ha visitat el Barri de Sant Marcel·lí

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha visitat Sant Marcel·lí acompanyada per representants de l’associació veïnal del barri. L’objectiu de la reunió ha estat “escoltar les veïnes i veïns, recollir les seues reivindicacions i abordar els reptes urbanístics pendents en el barri”, segons ha explicat l’edil, qui ha assenyalat que “des de l’Ajuntament treballarem per poder donar una solució provisional als problemes que s’ocasionen al carrer de Salvador Perles, sobretot al seu tram inicial”. Es tracta d’una zona pendent de desenvolupar amb un Programa d’Actuació Integrada, ha recordat Gómez, “per la qual cosa abordarem el més prompte possible eixe tema, dins de la revisió detallada del Pla General d’Ordenació Urbana de tota la ciutat que estem duent a terme en la delegació”.

Durant l’encontre també s’ha parlat de la necessitat de connectar els barris del sud de la ciutat amb Metrovalencia. En eixe sentit, la vicealcaldessa ha assenyalat que “des de la Generalitat s’estan fent passos decisius per vertebrar la ciutat” i “a més dels avanços que s’estan duent a terme per acabar la L10, el nostre President, Ximo Puig, va anunciar al setembre una nova línia de metro que unirà el centre amb l’hospital La Fe, passant per Malilla”. Així mateix, Gómez ha expressat que “des d’Urbanisme i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat es continua treballant per estudiar la possibilitat d’ampliar la xarxa de Metrovalencia als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre”. La responsable d’Urbanisme s’ha referit a la reunió que va mantidre a la fi del 2019 amb el conseller Arcadi España “per posar sobre la taula esta possibilitat que permeta unir els barris del sud amb la xarxa de Metrovalencia”. “Una extensió de la connexió ferroviària que ajudaria a millorar l’accés a totes les veïnes i veïns de València a una infraestructura tan important i que, sobretot, ajudaria molt a la mobilitat dels barris del sud de la ciutat”, ha conclòs.

Deixa el teu comentari