La Vicepresidenta Mónica Oltra ha destacat el suport del Govern a la investigació agrària a Polinyà del Xúquer

Oltra ha visitat el Centre d’Experimentació Agrària i Transferència tecnològica  a Polinyà del Xúquer

La vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ,Mónica Oltra, ha destacat el suport del Govern cap a la investigació agrària i ha explicat que s’han convocat per primera vegada unes subvencions dotades de 700.000 euros per a la innovació i investigació de finques agràries.

Oltra, que ha estat acompanyada durant la seua visita pel president de *AVA-Asaja, Cristóbal Aguado, ha posat en valor el treball que aquests centres fan en “innovació en espècies arbòries i de les diferents problemàtiques que puguen haver de malalties de diferents espècies de l’agricultura”.

Les instal·lacions compten amb una superfície de 25 Ha dedicades a l’experimentació amb cítrics, caquis, fruiters d’os, raïm, horticultura, cultius d’hivernacle i arròs. S’assaja amb unes 500 varietats de més de 20 cultius diferents.

L’objectiu d’aquests assajos és investigar a partir de les necessitats reals que tenen els agricultors i poder transferir-los, de manera eficaç, els avanços i troballes obtingudes en matèria d’innovació i tecnologia.

 

Deixa el teu comentari