La X edició de la Cursa Nadalenca de Sueca s’ajorna per la previsió de pluja

cursa_nadalenca8663Sueca, 15/12/2016.La X edició de la Cursa Nadalenca de Sueca haurà d’esperar. L’organització de la prova, que estava programada per al pròxim dissabte, 17 de desembre, ha decidit ajornar-la amb motiu de les previsions de pluja que es preveuen per al cap de setmana i programar-la més avant.

L’organització assegura la seua celebració i baralla ara dos possibles dates. Tan prompte com es concrete la nova data s’anunciarà pels canals habituals.

La cursa discorrerà pel circuit habitual, pel centre urbà, amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament i arribada als Porxets (C/ Sequial) i el recorregut oscil•la entre 3 i 4 km.

La inscripció, que es realitzarà el mateix dia de la prova en el lloc on s’entregaran els dorsals, és totalment gratuïta, això sí, en arribar es convidarà als participants adults a realitzar un donatiu solidari. La iniciativa col•labora cada any amb una causa, i en este cas, la recaptació es destinarà enguany a l’Associació de Familiars de persones amb Alzheimer de Sueca, AFASU.

Els participants hauran d’acudir disfressats i en finalitzar hi haurà premis per a les disfresses més originals. Segons que assenyalen els seus organitzadors “l’objectiu és gaudir de l’esport i la festa i fomentar la solidaritat entre els nostres conciutadans”. A més, l’actual edició, com a novetat, s’inclou en el nou circuit de curses infantils de la ciutat.

El regidor d’Esports, Vicent Baldoví, ha assegurat que res no mullarà una de les cites esportives més divertides de l’any. “Vistes les previsions, l’organització i l’Ajuntament hem decidit ajornar la cita per poder gaudir-la al màxim quan l’oratge ens ho permeta. No podem consentir que res deslluïsca este desé aniversari. A més a més, la nadalenca congrega cada any moltíssimes colles d’amics, clubs, famílies… El bon ambient i l’esperit nadalenc que es respira fan d’esta una de les proves esportives imprescindibles, també una de les més divertides, a la nostra ciutat” ha assegurat Baldoví.

Deixa el teu comentari