La XXX edició del Festival del MIM arriba a Sueca!

MIM va iniciar la seua tercera jornada amb un muntatge inèdit en l’estat espanyol, tres estrenes en terres valencianes i una àmplia programació marcada pels espectacles de carrer que prendran les places i carrers de la localitat

La Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) ja s’ha inaugurat. Aquest festival que és un dels més esperats a la localitat, es va estrenar amb un muntatge inèdit ambientat en l’estat espanyol d’Extension, un espectacle extrem i poètic que compleix amb una de les exigències del circ: la cerca del més difícil encara. Tres estrenes en terres valencianes i una àmplia programació marcada pels espectacles de carrer que prendran les places i carrers de la ciutat.

Els carrers i les places de Sueca gaudiran dels millors espectacles mai vist, ja que acolliran durant els pròxims dies una àmplia varietat de propostes escèniques.

L’Ajuntament, un any més, s’ha bolcat amb aquest esdeveniment que situa a Sueca en el pla cultural més internacional.

Entre els artistes que participan i provocaran emocions al públic destaquen Slow Olou, Cia Maduixa, Animal Religion, Xarxa Teatre, Titoyaya Dansa, Guillem Albà, La Fam Teatre, L’Horta Teatre o Cia Vaques entre altres grups, fundacions o artistes que particparan a la Mostra. Una gran varietat d’espectacles t’esperen a Sueca.

I tu, t’ho vas a perdre?

Deixa el teu comentari