L’Agrupació de Falles de Burjassot llança un concurs de Postals Nadalenques

Fins al 7 de desembre. Aquesta és la data límit en la qual els fallers de Burjassot poden participar en el Concurs de Postals Nadalenques que l’Agrupació de Falles del municipi ha organitzat per a commemorar tan entranyables dates.

Poden participar en el concurs, tal com ha assenyalat l’Agrupació en les bases d’aquest, en tres franges d’edat, de 0 a 4 anys, de 5 a 9 anys i de 10 a 14 anys. Cada participant podrà fer un dibuix que podrà fer arribar a l’Agrupació a través del mail concursodepostalesafb@gmail.com, o bé remetent-ho a cada delegat de la seua Falla via WhatsApp. En tots dos casos, s’haurà d’indicar la Falla, l’edat del participant i el seu nom complet.

Els tres millors dibuixos de cada categoria rebran diferents regals personalitzats amb el dibuix que han presentat al concurs. Així, de 0 a 4 anys, el guanyador s’emportarà un coixí, el segon una samarreta i el tercer una tassa. En el cas de la franja de 5 a 9 anys, el guanyador s’emportarà una caixa fallera, el segon una samarreta i el tercer una tassa i, finalment, en la franja de 10 a 14 anys, el primer s’emportarà uns cascos sense fils mentre que el segon premi serà una samarreta i el tercer una tassa.

El millor de tots els dibuixos serà la portada de la Postal de Nadal de l’Agrupació de Falles de Burjassot.

Deixa el teu comentari