L’Ajuntament d’Alaquàs està realizant treballs de revisió i pintura de mobiliari urbà en diferents zones del municipi.

Aquesta actuació forma part dels treballs de manteniment que l’Ajuntament realitza de manera periòdica per garantir la seguretat i el bon estat del mobiliari urbà

L’Ajuntament d’Alaquàs està realizant treballs de revisió i pintura de mobiliari urbà en diferents zones del municipi. Es tracta d’una actuació municipal que es realitza de manera continua per tal de garantir la seguretat i el bon estat de tot el mobiliari urbà del municipi.

Els treballs s’han centrat aquesta vegada en algunes de les zones que compten amb més freqüència de pas de persones. És el cas del parc de la Sequieta, on s’han pintat els bancs, les taules i les papereres i el parc de la Senyera on s’han realitzat també treballs de pintura en bancs i papereres. S’han repintat també els casetons de l’Albereda Nord i els dels carrers Santa Anna i Palleter. Els treballs continuaran aquets dies en l’accés a l’Escola Municipal Infantil l’Alqueria d’Alaquàs.

L’Ajuntament d’Alaquàs recorda a la ciutadania la importància de respectar la senyalització indicadora de la pintada recent del mobiliari urbà.

Deixa el teu comentari