L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat aquests dies treballs de poda i neteja en 113 palmeres del municipi

L’objectiu d’aquesta actuació municipal és evitar problemes generats per la caiguda de fulles i de fruits i millorar la qualitat paisatgística i visual dels carrers

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat aquests dies treballs de poda i neteja en 113 palmeres del municipi de les espècies Phoenix dactylifera (Palmera datilera) i Washingtonia robusta.

Es tracta d’una actuació municipal que es realitza de manera periòdica amb dos objectius principals. D’una banda, evitar problemes que puguen sorgir ocasionats per la caiguda de fulles i fruits i d’altra, millorar la qualitat paisatgística i visual dels carrers del municipi. Els treballs, realitzats per a una empresa especialista en la matèria, han consistit tant en la poda com en la neteja i elminació del conjunt de fruits caiguts i s’han dut a terme complint tot el protocol de seguretat vegetal establert per a este tipus d’arbres.

Els treballs s’iniciaren el passat 16 de novembre en diferents carrers i zones d’Alaquàs: plaça de la Constitució, carrer les Palmeres, parc del Roser, carrer del Cid, carreterad’Aldaia, zona del Centre Social Benàger, barri de la Puríssima i Cementeri Municipal. Cal destacar que s’han prioritzat les actuacions en les palmeres ubicades en voreres o carrers exclusius per a vianants.

Deixa el teu comentari