L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat durant els últimes mesos diversos treballs d’enjardinament en diferents espais del municipi

La millora i actualització del jardí de cactus del Parc del Dijous i l’enjardinament del carrer Beniparrell al Barri de la Puríssima són algunes de les actuacions més destacades

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat durant els últimes mesos diversos treballs d’enjardinament en diferents espais del municipi dins de la seua política de respecte cap al medi ambient. L’objectiu d’aquestes actuacions és dotar Alaquàs de més espais verds per tal de millorar l’ecosistema, augmentar la biodiversitat i conscienciar la ciutadania de la importància del respecte cap a aquestes zones.

Aquests treballs han sigut realitzats pel Taller d’Ocupació del Centre Municipal de Formació d’Alaquàs Sembrant Alaquàs i coordinats pel departament de Desenvolupament sostenible, Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Una de les actuacions més destacades ha sigut la millora i actualització del jardí de cactus del Parc del Dijous. En aquest espai s’ha millorat el sistema de reg, s’han plantat noves espècies tant de plantes crasses com diferents cactus i s’ha col•locat una bordura de travesses i pedra decorativa. Algunes de les plantes introduïdes en aquest parc han sigut la Carnegiea gigantea, el Ferocactus glaucescens i altres espècies del gènere Ferocactus, Cereus peruvianus var. Monstruosa, Stenocereus marginatus i Espostoa lanata.

L’altre projecte important ha sigut l’enjardinament realitzat al Carrer Beniparrell del Barri de la Puríssima. S’ha optat en aquest sentit per un jardí de plantes de flor de baix manteniment amb l’objectiu de dotar d’un espai colorit no sols al barri sino també al municipi i millorar la seua diversitat. En aquest jardí s’han plantat noves espècies com l’Helichrysum, Salvia microphylla, Thulbagia violacea i Loropetalum chinense.

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament ha plantat també a l’avinguda Blasco Ibañez, just en la Rotonda de la Torre, plantes de flor com són l’Erigeron karvinskianus i l’arbustiva Bougainvillea Mini Thai. S’ha completat també l’enjardinament de l’entrada al poliesportiu del Bovalar amb un arbocer i plantes de génere Stachys i Lantana grogues.

L’Ajuntament d’Alaquàs continua treballant en la creació de nous espais enjardinats i en la incorporació de més arbrat durant els pròxims mesos.

Deixa el teu comentari