L’Ajuntament d’Alaquàs instal·la una pantalla LED per a difondre informació municipal d’interès i dades atmosfèriques

Aquests nou suport informatiu està ubicat en la façana de l’edifici l’Olivar II, junt a la Policia Local d’Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs ha instal·lat en la façana de l’edifici l’Olivar II una pantalla de tecnologia LED que servirà per a donar a conèixer als veïns i veïnes tot tipus d’informació municipal d’interès així com dades atmosfèriques relatives al clima i a la qualitat de l’aire.

Es tracta d’una pantalla d’última tecnologia i alta lluminositat amb unes dimensions de 8 metres quadrats aproximadament. Està ubicada de manera estratègica en un punt amb gran pas de vianants i entrarà en funcionament al llarg d’aquests dies. Tota la informació projectada en aquest nou suport es podrà consultar també des de la pàgina web municipal.

Aquesta nova plataforma informativa forma part del projecte “Sistema de monitorització ambiental” subvencionat per la Diputació de València amb 30.000 euros dins de la Convocatòria de subvencions amb destí a actuacions Smart Cities 2019.  L’objectiu d’aquesta actuació és continuar posant en marxa accions que milloren la qualitat de vida de la ciutadania a través d’un desenvolupament intel·ligent, sostenible i ambiental del municipi.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.