L’Ajuntament d’Almussafes elimina la vegetació de l’antiga Pista de Silla per a millorar la visibilitat

V Limpieza Nacional 332 neteja pista silla1 Almussafes, a 11 de setembre de 2015.El consistori actua únicament en els trams situats en el terme municipal per a facilitar el trànsit rodat i l’accés a les empreses del polígon Nord.

. La carretera Nacional 332 al seu pas per Almussafes ha sigut objecte d’una intervenció per part de l’equip de govern. Una brigada de neteja ha eliminat durant aquesta setmana la vegetació que envaïa la calçada, millorant d’aquesta forma la visibilitat i seguretat dels conductors que transiten diàriament per aquesta zona per a traslladar-se als seus llocs de treball en l’empresa Arrocería La Fallera i en les factories emplaçades al Polígon Nord.

 La Regidoria d’Obres i Serveis d’Almussafes ha procedit durant aquesta setmana al desbrossat de la vegetació situada en la carretera Nacional 332, l’antiga Pista de Silla, al seu pas per la localitat. Durant tres jornades, dimarts, dimecres i dijous, una màquina desbrossadora ha realitzat tasques de manteniment amb el suport d’un peó de l’Ajuntament. Concretament, l’actuació ha consistit en l’eliminació de les plantes que ocupaven part de l’asfalt en els trams pertanyents al terme municipal de la localitat.

Malgrat que el desbroçat d’aquesta via no és competència municipal, es feia necessària la neteja de determinades zones del recorregut, sobretot de les situades al costat de l’accés a Arrocería La Fallera y a les empreses del Polígon Nord de la població. Amb aquests treballs, que es realitzen de manera periòdica, s’ha millorat la visibilitat i, en conseqüència, la seguretat dels vehicles que transiten diàriament per aquesta carretera que malgrat la construcció de l’autovia A-7 segueix utilitzant-se per part de nombrosos veïns d’Almussafes.

“Era necessari actuar, ja que la vegetació envaïa la calçada, amb la perillositat que aquest fet comportava per als conductors que transiten diàriament per la zona”, declara el regidor d’Obres i Serveis, Andrés López.

 

 

Deixa el teu comentari