L’Ajuntament d’Almussafes programa una obra de teatre musical en valencià

La companyia La Dependent portarà ‘Separeu-vos junts’ a la localitat el pròxim dissabte 19 de gener a les 20 hores en el Centre Cultural

L’obra, emmarcada dins del gènere de la comèdia, compta amb un repartiment de primer nivell i banda sonora original

Les entrades per a assistir a la representació ja poden adquirir-se en la pàgina web www.servientradas.com

El pròxim dissabte 19 de gener a les 20 hores es representarà en el Centre Cultural d’Almussafes la comèdia musical ‘Separeu-vos junts’, de la companyia La Dependent. L’obra conta la història de Julia, una xiqueta que lluita per normalitzar la relació dels seus pares després de la seua separació, procés durant el qual experimentarà sentiments com l’abandó, la ira, la culpa o la tristesa. Pepa Miralles dirigeix aquesta obra escrita per Gemma Miralles i protagonitzada per Natalia Nadal, Gemma Miralles, Vicent Pastor, Marta Chiner i Jordi Ballester. Les entrades ja estan a la venda.

La sala d’actes del Centre Cultural d’Almussafes rebrà el pròxim dissabte 19 de gener a les 20 hores a la Dependent, companyia que oferirà sobre l’escenari de la infraestructura una nova representació del seu últim espectacle teatral, ‘Separeu-vos junts’.

L’obra, escrita per Gemma Miralles i dirigida per Pepa Miralles, compta amb Natalia Nadal, Gemma Miralles, Vicent Pastor, Marta Chiner i Jordi Ballester en el repartiment, els qui aborden en clau de comèdia i pinzellades de musical la història de Julia, una xiqueta de deu anys que creix abans d’hora quan els seus pares se separen.

La jove sent que la necessiten i intenta que la seua mare i el seu pare finalitzen la seua relació, però ‘junts’. Durant la consecució d’aquest repte, afloren en ella sentiments com l’abandó, la ira, la culpa o la tristesa i buscarà solucions enginyoses i divertides perquè els seus progenitors normalitzen la seua situació.

“Per només 5 euros la ciutadania almussafenya té una nova oportunitat de gaudir d’una obra de teatre de primer nivell que en qualsevol sala d’una gran ciutat li costaria molt més. La Dependent és una companyia de contrastada solvència que ja ens ha fet gaudir moltes vegades del seu talent, per la qual cosa des d’ací anime a tots i totes a descobrir a Julia i tot el seu univers”, destaca la regidora de Cultura, Teresa Iborra.

Carlos Chiner ha sigut l’encarregat de compondre les cançons i la banda sonora de ‘Separeu-vos junts’, proposta en la qual ‘Los reyes del Mambo’ han dissenyat l’escenografia, Aina Gimeno les coreografies i Pascual Peris el vestuari. En l’apartat tècnic, Victor Antón s’ha responsabilitzat de la il·luminació i Joanfra Rozalén de la producció.

Les entrades ja poden adquirir-se en la recepció del Centre Cultural en el seu habitual horari d’obertura i en la pàgina web www.servientradas.com.

Deixa el teu comentari