L’Ajuntament d’Alquàs repartirà mascaretes higieniques reutilizables per a la població infantil d’entre 3 i 12 anys

Aquestes mascaretes han sigut confeccionades pel grup de voluntàries i voluntaris d’Alaquàs que han cosit un total de 15.000 unitats, 4000 d’elles per a la població infantil.

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en aquests moments en un nou repartiment de mascaretes dirigit a la població infantil. Totes les xiquetes i xiquets escolaritzats en Alaquàs d’entre 3 i 12 anys rebran aquests dies en sa casa una mascareta higiènica reutilitzable així com unes indicacions per a fer un ús correcte d’elles.

Aquestes mascaretes han sigut elaborades pel grup de voluntàries i voluntaris que des què es va decretar l’estat d’alarma a conseqüència de la crisi sanitària generada pel COVID-19, han estat confeccionant a les seues cases. Coordinats per l’Ajuntament d’Alaquàs i sota les indicacions del Centre de Salut, el voluntariat ha confeccionat un total de 15.000 mascaretes, 4000 d’elles per a la població infantil.

Aquestes mascaretes es van començar a repartir en les primeres setmanes de l’estat d’alarma en el Centre de Salut, residències de majors, farmàcies, supermercats i comerços de caràcter essencial. Posteriorment van ser repartides també en les empreses que reprenien la seua activitat en els polígons del Bovalar i els Mollons. En les últimes setmanes estan arribant als establiments de la població que reobrin  les seues portes en cada nova fase.

Aquest és el segon repartiment de mascaretes dirigit a la població infantil. El mes d’abril passat, l’Ajuntament d’Alaquàs va distribuir 2.364 mascaretes infantils per als xiquets i xiquetes de fins als 9 anys. Aquestes mascaretes van ser encarregades a través de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.