L’Ajuntament d’Alzira amplia i senyalitza les zones d’accessibilitat lliure a les xarxes públiques wifi

Des de la Regidoria de Transparència i Modernització s’ha estat treballant per ampliar les zones amb accessibilitat lliure de xarxes públiques wifi.

Alzira ja compta amb punts lliures de senyal wifi, “WIFI_Ayto_Publica”, en diferents zones de la ciutat com la plaça Major, la plaça de les Lletres Valencianes, l’oficina de la Clau, la plaça de les Basses i a hores d’ara també a l’escola d’Adults Enric Valor (EPA). A més, s’ha millorat la xarxa d’Internet al magatzem municipal.

Per tal que els usuaris puguen localitzar millor estes zones amb senyal lliure, la Regidoria de Transparència i Modernització ha instal·lat unes plaques verticals per tal d’identificar la ubicació de les xarxes públiques wifi en tots i cadascun dels edificis amb disponibilitat de senyal pública de lliure accés.

La regidora de l’àrea responsable, Inma Onrubia, ha declarat: “s’ha millorat considerablement l’accés a les xarxes públiques wifi. Hem volgut donat un servei en el qual la població puga utilitzar wifi lliure des de diferents punts d’Alzira. Som conscients que tal volta no aplegue a tots, però la nostra intenció és anar ampliant les zones lliures amb senyal wifi pública. També hem canviat i hem facilitat la manera d’accedir a estes xarxes lliures públiques, de tal manera que actualment es pot accedir només introduint el nom, el cognom i el número de telèfon mòbil, on es rebrà un SMS de confirmació amb la clau assignada a l’usuari titular d’eixe mòbil, que serà vàlida per a totes les zones amb senyal “WIFI_Ayto_Publica” de la ciutat. El que sí cal recordar és que la contrasenya expira als 3 mesos i que en eixe moment, per tant, l’usuari haurà de realitzar un nou registre”.

Deixa el teu comentari