L’Ajuntament d’Alzira distribuïx bosses gratuïtes per tal de separar envasos, paper i cartó i vidre

Alzira, 9 de juliol de 2018. Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, estan realitzant-se contínuament campanyes de conscienciació relacionades amb els beneficis que ens aporta reciclar, no només a nivell econòmic, sinó també pel bé del nostre entorn i del medi ambient.

A hores d’ara, la majoria coneixem quins són els elements que van a cada contenidor, els quals estan identificats per diferents colors i es troben ubicats per tots els barris de la ciutat. I, per tal que la ciutadania puga realitzar el reciclatge d’estos materials, la Regidoria de Gestió Urbanística ha posat en marxa una campanya informativa, que obsequia la ciutadania amb unes bosses del mateix color dels contenidors (groc, blau i verd) per reciclar més còmodament des de casa.

Cal adonar-se dels avantatges de reciclar i mantindre la nostra ciutat neta. Recordem també que com més reciclem menys paguem. I, per ajudar a conscienciar la població, es fan unes campanyes de difusió amb díptics en què s’expliquen els beneficis de reciclar i quins materials van a cada un dels contenidors.

Per entendre-ho millor cal recordar la importància de “les tres erres”.

Reduir: Disminuir la quantitat de fem que produïm.

Reutilitzar: Donar un nou ús al producte.

Reciclar: Obtenir nous productes a partir dels materials que rebutgem.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que “hem de ser conscients de la importància de reciclar. Tenim dades importants respecte al percentatge de reciclatge de paper i cartó i devem conscienciar-nos per millorar estes xifres. Per això, des de la nostra Regidoria, posarem totes les ferramentes al nostre abast i l’esforç per difondre els avantatges i aconseguir, entre tots, una ciutat sostenible”.

Deixa el teu comentari