L’Ajuntament d’Alzira ha començat els treballs de pavimentació als carrers de la ciutat

24 de gener de 2018 – Tal com es va anunciar, anteriorment, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, durant el transcurs de 2018 es realitzaran treballs de pavimentació en diferents carrers i zones de la ciutat com:

Carrer Reis Catòlics i O’Donnell (des d’Hort de Torremocha fins a Hort dels Frares), carrer Ramón y Cajal, carrer Cid, carrer Cabo Noval, carrers Salineres, Saludador i Josep Dolz, carrer Callao i Sagrada Família (fins al carrer Calvari, carrer Mestre Villar (des de la bifurcació del Respirall fins a la rotonda del camí de la Perrera), carrer Vicente Segura (des d’Àngel del Alcàsser fins a Pere Esplugues), carrer Dr. Llançol (des de Pere Esplugues fins a Pare Castells), carrer Federico Gómez (fins avd. del Parc), creuament dels carrers Dr. Ferran, Josep Pau i Sant Francesc, carrer Balmes (des de Nord fins a Dr. Ferran), creuament dels carrers Josep Pau i Camilo Dolz, carrer José Todolí (des de l’avinguda del Parc fins a León Matoses), carrer José González (des de l’avinguda del Pare Castells fins a Jesús Álvarez), carrer Francesc Llácer, carrer la Unió (des de Ausiàs March fins al carrer Taronger), carrer Sagunt (des de Dr. Fleming fins a Salvador Perlés), carrer Carlet, carrers de Pont de Xàtiva i Salvador Santamaría, carrer Nord (fins al carrer Cid), carrer Méndez Núñez (fins a Tejar Martí) carrer Nicolás Bas (fins a Aben Tomlus) i carrer Tejar Martí (fins al carrer l’Estret).

Unes actuacions de pavimentació en carrers en els quals el paviment està desgastat, per elevació irregular, esvoranc o per peticions dels ciutadans, que es realitzaran amb una inversió de 250.000 euros. Uns treballs que són necessaris per solucionar els problemes dels nostres carrers.

Deixa el teu comentari