L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat una neteja especial de la bancada exterior del parc de l´Alquenència

IMG_20150813_114203 Des de la regidoria de Serveis Públics, a fi de complementar el manteniment ordinari de la neteja en Alzira, s’ha implantat un pla especial per a netejar la zona exterior del parc de l´Alquenència, especialment la zona dels bancs de pedra.

Fernando Pascual, edil responsable d’esta àrea, explica que amb esta acció el parc presentarà un millor aspecte en esta època de l’any, que és quan més s’utilitzen per la ciutadania: “Perquè no podem oblidar que el parc de l´Alquenència és el millor pulmó verd que tenim en la nostra ciutat”.

La iniciativa que està duent a terme l’empresa FCC tindrà una duració aproximada d’uns 10 dies. L’empresa gestora del servici de neteja ha destinat per a esta campanya un total de dos operaris que netegen els bancs i realitzen este treball d’una forma que pot resultar cridanera per al vianant, ja que utilitzen detergent que no perjudica el medi ambient i aigua a pressió. Una neteja eficaç i ecològica.

El nou govern municipal vol millorar la imatge del parc de l´Alquenència: “Hem començat per la neteja de l’exterior, seguirem per la interior i farem que este recinte siga una de les millors zones d’esbargiment d’Alzira”, assegura Pascual.

 

Alzira,   17 d’agost de 2015

 

This slideshow requires JavaScript.

Deixa el teu comentari