L’Ajuntament d’Alzira incorpora la nova senyalització informativa en la zona de la Vila.

DSC_0088Des de la regidoria de Gestió Urbanística, es continua apostant per difondre i revaloritzar la zona de la Vila, informant també dels seus enclavaments administratius.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea d’Urbanisme, explica que als treballs de manteniment i conservació de la zona, se suma ara la millora en la senyalització vertical, important per facilitar la ubicació del edificis més representatius i els atractius del barri als vianants i visitants de la nostra ciutat.

Es tracta d’un total de nou pals ubicats, fonamentalment, al barri del casc antic de la ciutat, que contenen distintes plaques informatives que fan referència a la direcció que cal seguir per arribar als espais, monuments o edificis administratius més significatius.

Segons Pascual, la senyalització de l’espai urbà forma part dels processos complementaris de la realitat en què vivim. A través d’ella podem “llegir” l’espai: conéixer quines són les regles que cal seguir per a habitar-lo, a més d’informar-nos sobre l’ús al qual està destinat. Amb l’actualització de la informació amb senyalització vertical, també es contribuïx a la millora de la imatge i modernització de la nostra ciutat. Una ciutat avançada i en un canvi continu.

Alzira, 22 d’agost de 2015

Deixa el teu comentari