L’Ajuntament d’Alzira instal·la un punt de recàrrega d’energia de vehicles elèctrics a la plaça del Regne

“Tal com diuen els experts, estem vivint un temps de canvi i la tecnologia afavorix en gran mesura este canvi que també es trasllada al món dels vehicles. A hores d’ara el vehicle elèctric està imposant-se en el mercat i és una bona alternativa per a disminuir el consum de carburants més contaminants i com sembla que està imposant-se la compra de vehicles elèctrics, hem d’actuar en conseqüència i Alzira va a sumar-se a la xarxa de punts de recàrrega.” Ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística.

“Punt de recàrrega semi-ràpida exterior”. Eixa és la nomenclatura del punt de recàrrega d’energia per a vehicles elèctrics, que ha instal·lat la regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira. Un punt de recàrrega semi-ràpida exterior amb quadre de proteccions elèctriques, senyalització i demarcació a la plaça del Regne.

Fernando Pascual, també ha destacat que; “No hem d’oblidar que Alzira està convertint-se en una ciutat moderna, actual, accessible i sostenible. Avancem també amb la tecnologia i els avantatges que ens aporta, com a hores d’ara els vehicles elèctrics. Des de fa uns anys està imposant-se el canvi en este sector i la nostra ciutat se suma a eixe canvi afavorint que els usuaris d’esta classe de vehicles tinguen un servici d’estes característiques. Alzira es fa gran amb el canvi .”

Deixa el teu comentari