L’Ajuntament d’Alzira millorara la imatge dels accessos a la ciutat amb una inversió de 85.000 euros

Alzira, agost de 2018 – És propòsit de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira cuidar l’aspecte de les rotondes d’accés a la ciutat, renovant elements, disenys i donant una imatge actual. Per la qual cosa se modificaran les rotondes en els punts d’entrada a la ciutat d’Alzira.

Recordem que la rotonda, junt a l’entrada a la ciutat pel Pont de Ferro, va ser eliminada la gespa i es va posar plantes arbustives amb recobriment de grava decorativa. Ara serà en la rotonda de Les Fulles que està situada a l’entrada a Alzira, també la del carrer Gandia, o altres zones com l’Hort de Galvanyó. Unes actuacions que conten amb una inversió de 85.000 euros.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable, destaca que; “A tots ens agrada aplegar a una ciutat i comprovar que hi ha detalls que ens criden l’atenció, pel fet de simbolitzar que has aplegat al terme. Alzira és una gran ciutat i ha de donar imatge del que és. Capital de la comarca, i ens hem proposat dignificar tots els accessos a la nostra ciutat millorat la seua imatge, que siga atractiva i moderna, al mateix temps que sostenible.”

Deixa el teu comentari