L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova campanya de sensiblització per a propietaris de mascotes

campanya-mascotes-a-peu-de-carrer-2Amb missatges com “El teu gos, la teua responsabilitat”, Arreplega’m” o “En terra no és el meu lloc”, es dóna continuïtat a la campanya de sensibilització, que va començar l’any passat per iniciativa de la Regidoria de Serveis Públics, i que s’ha posat en marxa esta mateixa setmana amb la intenció de conscienciar a tots els veïns i veïnes i propietaris de mascotes, que cal donar bon exemple de comportament i voluntat de cuidar l’aspecte dels nostres espais.

Les actuacions d’esta etapa de la campanya són la senyalizatció, amb banderoles instal•lades als fanals, en tots els parcs d’Alzira i també en tots els jardins, on s’indicaran els llocs on està prohibit utilitzar espais concrets per a animals, estipulat en les ordenances municipals.

La difusió de la campanya, també es farà a peu de carrer durant nou dies, informant de forma directa als ciutadans, perquè coneguen la seua responsabilitat a l’hora de col•laborar en la conscienciació i compliment de les normes de comportament. De igual manera es difondrà la informació a la porta dels col•legis de la ciutat.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics insistix en que “esta classe d’iniciatives i campanyes de conscienciació són imprescindibles perquè tot aquell que tinga mascota, siga responsable amb la resta de ciutadans, ja que el nostre entorn s’ha de cuidar i respectar, i això és faena de tots”.

Les regidories de Serveis Públics i Educació treballaran conjuntament, a l’inici de 2017, per a visitar tots els centres educatius d’Alzira, per a apropar la campanya als més menuts, per a prendre consciència de la responsabilitat que suposa tindre una mascota a casa, les obligacions??? (falta text)

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, assegura que “donar continuïtat a una campanya de conscienciació pels centres educatius de la ciutat és essencial. L’any passat, gràcies a la col•laboració entre les dos regidories, ja férem el recorregut pels col•legis i va ser tot un èxit. Els xiquets i xiquetes demostren ser molt responsables i receptius als drets i obligacions de tindre una mascota a casa. Així que a partir del mes de gener de 2017, visitarem els centres de la ciutat per a informar de la campanya”.

Deixa el teu comentari