L’Ajuntament d’Alzira subvenciona 35 projectes d’activitats escolars de diferents centres educatius de la ciutat

Alzira, 17 de maig de 2018. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha subvencionat 35 projectes presentats pels centres educatius de la nostra ciutat per a activitats educatives realitzades al llarg d’este curs 2017-2018.

Les subvencions han estat entre 300 i 900 euros cada projecte i s’ha tingut en compte que afavorisquen la participació dels diferents estaments de la comunitat educativa (famílies, professorat i alumnat), que fomenten la relació entre diferents centres educatius de la localitat, que faciliten el tractament dels temes transversals, que estimulen la introducció d’innovacions educatives, que donen resposta a la diversitat existent en el centre, que compensen les desigualtats socioeducatives de la població escolar, i que concilien la vida laboral i la familiar.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, ha declarat que “estem molt satisfets per la gran implicació dels centres a l’hora de innovar i augmentar la qualitat de l’educació, que és en definitiva el nostre objectiu. Volem i necessitem una educació a l’altura dels temps en què vivim, modern, multicultural i evidentment relacionada sempre amb la sostenibilitat, la natura i la tecnologia. Els joves han d’aprofitar les ferramentes i llaurar el camí educatiu del seu futur”.

Deixa el teu comentari