L’Ajuntament de Benifaió posa en marxa una campanya per a donar a conéixer als veïns el seu Portal de Transparència

L’Ajuntament de Benifaió ha posat en marxa una campanya informativa per a donar a conéixer als seus veïns sobre l’actual estructura i funcionament del Portal de Transparència i explicar les múltiples tasques d’actualització i condicionament que s’han anat desenvolupant als últims mesos. En aquest sentit, dues persones especialitzades en matèria de transparència i accés a la informació pública de la consultora dinamitzadora del projecte s’han desplaçat hui fins al Mercat Ambulant de Benifaió per a fer lliurament a les seues veïnes i veïns d’un díptic informatiu que, en essència, “exposa els blocs en els quals s’organitza el Portal de Transparència, els principis que el regeixen i els compromisos del present equip de govern amb la publicitat activa i la rendició de comptes” assenyala l’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz.

“Han sigut mesos de treball continu i compartit amb funcionariat, responsables públics i experts en l’àmbit del Govern Obert que, ja per fi, veuen els seus fruits i es materialitzen en un Portal de Transparència més actualitzat, accessible i interoperable que ens permet romandre a l’avantguarda com a municipi deliberatiu, col·laboratiu i transparent”, ha destacat Jesús *Rosaleny, edil de Govern Obert, Transparència i Administració Pública.

La campanya “a peu de carrer” s’emmarca dins de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Comunicació impulsada des de l’Ajuntament de Benifaió i que, en suma, “pretén assentar a l’interior de la seua institució una cultura de gestió pública basada en els valors de publicitat activa, integritat i bon govern” matisaRosaleny. Aquest projecte està subvencionat íntegrament pel Servei de Transparència de la Diputació de València.

Ja es pot accedir al Portal de Transparència de l’Ajuntament de Benifaió a través del següent enllaç: https://benifaio.sedelectronica.es/transparency/

Deixa el teu comentari