L’Ajuntament de Carlet li atorga la insígnia de plata en reconeixement a la seua trajectòria

El jove esportista carletí va ser el guanyador en la modalitat de paleta de goma per equips en el X Campionat del Món de Frontó 30 m sub-22  que s’ha disputat entre el 28 de setembre i el 5 de octubre a Tenerife.

Com ja els avançàvem a l’anterior edició del periòdic, el carletí Rubén Hervàs competia en la modalitat de paleta de goma junt amb els seus 4 companys de selecció, provinents de València i Tenerife.

Hervàs, amb el seu bon fer al llarg del campionat en la disciplina de paleta de goma, ha sumat resultats contundents perquè l’equip espanyol poguera estar a la final contra Mèxic.

La seua participació confirma la trajectòria del jove esportista carletí que ja atresora grans títols en la seua carrera esportiva: en maig de 2019 Campió d’Espanya de frontenis per equips, i ja en 2016 es va proclamar Campió d’Espanya de frontenis sub-18 en la mateixa modalitat. Amb estos antecedents i la recent victòria a Tenerife, Rubén Hervàs té per davant un brillant futur esportiu. 

Reconeixement públic

El passat dissabte, Rubén Hervàs rebia la insígnia de plata de l’Ajuntament de Carlet de mans de l’alcaldessa i del regidor d’Esports del municipi. Un acte que va congregar al Saló de Plens família, amics i representants dels clubs esportius del municipi. També va estar present Miguel Ángel García, vicepresident del Club Valencià de Natació i entrenador del carletí en este club on desenvolupa, en l’equip de frontenis, la seua carrera.

Rubén Hervàs, a més, va signar al Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Carlet, on ha expressat el seu desig que este moment siga l’inici perquè nous esportistes carletins triomfen més endavant.

Deixa el teu comentari