L’Ajuntament de Cullera i ACECU adapten la programació infantil de Nadal

L’Ajuntament de Cullera i l’associació ACECU han preparat una sèrie d’activitats infantils adaptades per a estos Nadals amb totes les mesures de seguretat per a la prevenció de la Covid-19. A més, per tal d’incentivar la compra en el comerç local s’ha engegat una campanya perquè per les compres per valor de 20 euros als comerços adherits es puguen aconseguir entrades per a estes activitats infantils.

Tal com ha explicat la regidora de Festes, Susi Melià, “sempre hem programat junt amb ACECU activitats de Nadal per als més menuts i menudes, per això enguany ho hem adaptat amb totes les mesures de prevenció corresponents”. A més, per tal d’incentivar les compres en estes dates nadalenques en el comerç local i ajudar a un sector que també ha patit les circumstàncies provocades per la Covid-19 es podran adquirir vals per a entrades per a cadascuna de les actuacions, segons ha manifestat l’edil de Promoció Econòmica, Débora Marí.

La campanya, tal com ha explicat el president d’ACECU, José Luis Albiñana, tracta de donar un impuls en estes dates tan importants per al sector i al mateix temps seguir apropant la cultura i la il·lusió als xiquets i xiquetes.

Òpera infantil, màgia, teatre, equilibrisme, musicals i més propostes infantils és el que s’ha preparat des del consistori i ACECU. En total són sis actuacions de distintes temàtiques que es celebraran els dies 28, 29 i 30 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener.

Programació

Totes estes activitats seran a les 18.00 hores i tindran lloc a la Casa de la Cultura. Concretament els espectacles seran, respectivament, ‘Pop’s corn’, ‘Pinotxo’, ‘Hansel Gretel’, ‘El gran circ total’, ‘Magical’ i ‘Charlie i el llibre màgic’. 

A més d’aconseguir les entrades a través de la compra en el comerç local adherit a la campanya, també es pot aconseguir a 2 euros a la Casa de la Cultura o bé a través del web www.agendacullera.com.

Més programació infantil

Per altra banda, el consistori també ha programat més activitats infantils i gratuïtes coincidint amb la festivitat del Nadal.

Estes són el proper 23 de desembre ‘Conte de Nadal’ i el 27 de desembre ‘La bella y la bestia’.

Deixa el teu comentari