L’Ajuntament de Godella adquireix cinc noves marquesines per al bus municipal

L’Ajuntament de Godella compta des de finals de desembre amb cinc noves marquesines per millorar el servei de l’autobús municipal. Estes parades s’ubiquen al carrer Montgó cantó amb Ermita Nova, al carrer Joaquín Ugarte, al carrer Sauces i a Santa Bàrbara 1 i 2.

Les parades incorporen el logo de l’ajuntament i imatges del municipi en el sostre. Els bancs són d’alta resistència. A més, estes instal·lacions són estretes per no molestar el pas dels vianants per la vorera, i compten amb un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda, amb la qual cosa es compleix amb la normativa d’accessibilitat.

La instal·lació de les marquesines respon a una demanda veïnal, que el grup municipal Ciutadans va acollir i va presentar en el ple d’octubre de 2017 en forma de moció, que s’aprovà per unanimitat. El regidor de Trànsit, Fernando Oliveros, va adquirir el compromís de respondre a esta petició, que es veu ara complida. «Amb esta actuació acurtem la distància entre parades i evitem així que s’haja de caminar fins la marquesina més propera», ha comentat Oliveros.

L’Ajuntament ha comptat amb els serveis de l’empresa R3 Recymed SL per al subministrament i instal·lació de les marquesines.

Deixa el teu comentari