L’Ajuntament de Paiporta ofereix 20 places per a formar-se durant un any en atenció sociosanitària i confecció de pàgines web

Oberta la selecció d’alumnat i personal docent per al taller d’ocupació ‘Atenent a Casa 4.0’

La Regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta ha obert el període de selecció d’alumnat i personal docent per al taller d’ocupació ‘Atenent a Casa 4.0’. El taller ofereix un total de 20 places, 10 per al curs sobre atenció sociosanitària, i altres 10 per al de confecció de pàgines web. L’alumnat seleccionat rebrà formació i una remuneració mentre aquesta es produïsca, i la durada del taller serà d’un any.

La informació sobre la documentació necessària i el procediment per a accedir a les places d’alumnat i de personal docent es poden consultar en la secció d’Ocupació Pública de la pàgina web municipal. En total, la inversió per a aquesta acció destinada a millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur és de 399.660 euros, sufragats a través d’una subvenció aconseguida per l’Ajuntament de Paiporta de la Direcció General d’Ocupació i Formació, pertanyent a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La convocatòria està oberta des d’aquest dijous, i n’hi ha cinc dies hàbils per a presentar-se, tant per al personal docent del taller com per a l’alumnat. És a dir, la data límit per a presentar la documentació és el pròxim 28 de novembre.
Tal com s’explica en la documentació penjada a la pàgina web municipal i al tauler d’anuncis oficials, els i les docents interessades en formar part del taller han de dirigir-se a l’Oficina UNICA, mentre que la selecció d’alumnat es porta a terme a través de Labora, nova denominació de l’antic Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF).

Deixa el teu comentari