L’Ajuntament de Paiporta realitza operacions de neteja i manteniment del clavegueram i els col·lectors de pluvials

L’Ajuntament de Paiporta i l’empresa Global Omnium porten a terme els últims dies operacions de neteja i manteniment del clavegueram i dels col·lectors de pluvials de la localitat. Aquestes actuacions formen part del manteniment anual per tal d’evitar problemes en l’evacuació d’aigües de tot tipus. 

Personal tècnic municipal i de l’empresa concessionària treballen de manera coordinada per a que aquestes infraestructures estiguen en òptimes condicions. Amb aquesta finalitat es fan servir dos tipus de maquinària en funció de les necessitats de clavegueres, col·lectors i embornals.

A més d’aquestes neteges i operacions de manteniment també s’actua en cas d’embussos i altres tipus d’incidències puntuals.

També està a disposició de l’Ajuntament un equip de càmeres i monitors per tal de realitzar inspeccions més a fons d’aquestes vies d’evacuació d’aigua.
L’Ajuntament de Paiporta ha portat a terme importants obres per a millorar la xarxa de clavegueram i pluvials.

De fet, des de 2015 s’ha reparat i restaurat els dos trams del col·lector del carrer Mestre Palau, l’últim dels quals es va acabar al mes de juliol.

Actualment s’està actuant sobre el col·lector del carrer Literat Azorín i ja estan projectades actuacions en el carrer Doctor Maranyon per als propers mesos per tal de solventar algunes deficiències en el desaigüe d’aquestes parts del poble. 

Aquestes són obres i actuacions que pot ser no estiguen massa a la vista ni siguen espectaculars, però considerem que són absolutament necessàries i per això donem prioritat al compliment dels contractes i a la millora de les infraestructures hídriques del nostre poble”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Pep Val, qui ha afegit que “els treballs de neteja i manteniment són especialment importants per l’època de l’any en la que estem, quan són realtivament freqüents les plogudes fortes i cal tindre aquesta infraestructura al 100% de la seua capacitat”. 

Per al responsable d’Urbanisme de Paiporta, “l’objectiu és millorar la qualitat de vida de la gent, mantindre en bon estat i actualitzar la xarxa d’abastiment i evacuació d’aigua, i eliminar materials perillosos per a la salut”.

Deixa el teu comentari