L’Ajuntament de Paiporta reparteix prop de 500 mascaretes solidàries entre el comerç local

Les mascaretes han estat confeccionades per un grup de voluntàries del municipi i s’han repartit en més 100 comerços del municipi

L’Ajuntament de Paiporta, a través de la seua àrea de Participació Ciutadana, ha estat treballant des que donara inici l’emergència sanitària, a conseqüència del coronavirus Covid-19, a atendre i respondre a les necessitats de la població paiportina en matèria de protecció sanitària.

Amb aquest objectiu, l’àrea de Participació ha elaborat uns kits de màscares solidàries, realitzades per voluntàries del municipi que, a través de la Regidoria de Comerç, ha posat a disposició de més de 100 establiments locals perquè el personal que continua treballant en botigues, comerços, mercat, així com en altres serveis en funcionament de primera necessitat, ho facen en les majors condicions de seguretat.

“Aquestes mascaretes són el resultat de la solidaritat i la col·laboració de la ciutadania de Paiporta, que al llarg de diversos dies han estat cosint-les”, ha explicat la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos. En total s’han confeccionat unes 500 màscares, elaborades amb teixit sanitari homologat TNT (tela no teixida) i que ofereixen totes les garanties sanitàries. “Les màscares són rentables i reutilitzables”, ha matisat la regidora. El material s’ha obtingut gràcies a la donació d’una empresa tèxtil i a la col·laboració i solidaritat de l’Ajuntament de Catral.

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç s’ha encarregat de gestionar el repartiment d’aquests kits, que s’ha tingut lloc aquesta mateixa setmana, en la zona comercial de Jaume I, Plaça Xúquer i Primer de Maig. “El comerç local és una de les nostres prioritats i les persones que estan de les botigues i serveis de Paiporta, garantint l’accés a aliments i productes essencials, han de poder desenvolupar la seua tasca en les millors condicions possibles”, ha afegit la regidora de Comerç, Beatriz Jiménez.

Comenta la notícia