L’Ajuntament de Picassent, a través de l’Arxiu municipal, inicia una campanya per recollir documentació sobre este confinament

El fons creat serà de lliure accés al públic i podrà consultar-se per qualsevol persona a les dependències de l’Arxiu

L’Ajuntament de Picassent, a través de l’Arxiu municipal, llança una campanya per animar la ciutadania a compartir qualsevol tipus de document, escrit, video, fotografies, dibuixos i tots aquells materials que ajuden a conservar la memòria documental de tot allò que ha passat i s’ha viscut al municipi durant l’estat d’alarma i el confinament provocat pel Covid19. L’objectiu és guardar i conservar tots els testimonis perquè en el futur es puga disposar d’ells i que les generacions venideres puguen conéixer i estudiar com hem viscut les picassentines i els picassentins esta situació.

Com fer-ho?

Les persones interessades poden enviar el material al correu electrònic arxiu@picassent.es indicant el seu nom i cognoms, l’ubicació del fet i un títol identificatiu del tema que tracte. A més, hauran d’assenyalar que cedeixen els drets de reproducció en cas que en algun moment el document vaja a ser publicat. 

Una vegada finalitze el confinament podran portar-ho també de manera presencial a les dependències de l’Arxiu ubicat al carrer Nou, número 42. L’Arxiu es compromet a garantir la conservació de tota la documentació entregada.

Comenta la notícia