L’Ajuntament de Picassent felicita a 260 xiquets i xiquetes amb la iniciativa “Este aniversari va a ser especial”

Una vegada finalitzat el mes de juny i l’estat d’alarma, gràcies a la col·laboració de l’agrupació local de Protecció Civil, s’ha aconseguit un rècord de participació en les felicitacions dels menuts amb motiu del dia del seu aniversari.

El decret de l’estat d’alarma a causa de la pandèmia del Covid-19  ha obligat durant els últims mesos a un confinament de la població que des de l’Ajuntament de Picassent s’ha tractat de pal·liar els seus efectes amb la posada en marxa de diverses iniciatives. Una d’elles ha sigut el de fer una sorpresa especial d’aniversari per als menuts fins els 12 anys. Així, l’agrupació Protecció Civil ha col·laborat amb l’Ajuntament visitant amb la patrulla i el so de les seues sirenes a un total de 260 xiquets i xiquetes que complien anys dins d’estes dates i fent sonar la cançó de “Cumpleaños Feliz” i altres de temàtica infantil.

“Ha sigut tota una experiència poder vore com amb tan sols este gest d’anar a  cantar-los pel seu aniversari, els xiquets i les xiquetes s’alegraven de la sorpresa i aconseguíem arrancar-los un somriure en ple confinament”, afirma Jesús Reynal, cap de Protecció Civil de Picassent. 

Així mateix  l’alcaldessa, Conxa Garcia, manifesta que, “Estic molt agraïda a Protecció Civil per tot el treball portat a terme durant l’estat d’alarma i felicite als xiquets i les xiquetes pel seu bon comportament durant el confinament”. 

Deixa el teu comentari