L’Ajuntament de Picassent millora l’enllumenat públic amb el canvi de llums de led en diversos punts

La inversió, realitzada amb fons propis municipals, ascendeix a més de 85.000 euros i s’ha portat a terme en la urbanització Alteró de Mompoi i el barri de Sant Josep. Pròximament també es realitzara estes actuacions en alguns carrers del casc urbà

L’Ajuntament de Picassent ha instal·lat noves llums de tipus led en la urbanització de l’Alteró de Mompoi, el Barri de Sant Josep i, pròximament, en alguns carrers del casc urbà del municipi com ara el carrer de Torrent, carrer Sant Cristòfor, carrer Mossén Carbó, carrer Sant Josep, carrer Bonavista, carrer Salvador Giner, Avinguda d’Alcàsser, la zona de l’Horta de Torrent i el Poliesportiu municipal.

En total, vora 340 llums led que ja estan aportant una millora dels nivells de llum, afavorint així la sostenibilitat des d’un punt de vista mediambiental al reduir la contaminació aconseguint també un important estalvi econòmic.

Segons ha detallat l’alcaldessa, Conxa Garcia, “el model empleat aporta un millor fluxe lumínic que els actuals. Amb la utilització de la tecnologia led i en este cas, amb la incorporació d’este nou model, ens permet ser més eficients i sostenibles”.

Deixa el teu comentari