L’Ajuntament de Sueca renova la seua imatge

Sueca, 07/08/2015/ La Regidoria de Noves Tecnologies ha presentat la nova identitat corporativa de l’Ajuntament de Sueca amb l’objectiu d’evitar que l’escut de la ciutat tinga interpretacions diverses i realitzacions gràfiques que han arribat a diferir apreciablement entre elles mateixes. “Es feia necessari unificar les distintes representacions gràfiques de l’escut amb una versió sintètica que s’adapte a tots els usos municipals: impresos en paper, segells, vehicles, uniformes, senyalística, etc., constituint així la imatge corporativa que, no sols identifique a la institució municipal, sinó que també siga un signe de modernitat que incorpore la qualitat en la gestió dels seus serveis”, ha explicat el regidor de Noves Tecnologies, Xavi Masó.

Nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Sueca.
Nova imatge corporativa de l’Ajuntament de
Sueca.

Per a això, s’ha elaborat al mateix temps un complet manual que regularà la convivència de les noves marques que componen la nova identitat gràfica corporativa i la seua aplicació en tots els suports i activitats de comunicació. Masó ha indicat que “en cap cas s’ha modificat l’escut, sinó que es tracta d’una reinterpretació del logotip corporatiu de l’Ajuntament, més modern i minimalista. Es tracta d’una iniciativa que ja estava desenvolupada per l’anterior equip de govern i que, ara, hem volgut finalitzar encetant el procediment per a crear la imatge oficial”. Masó ha explicat, així mateix, que la reinterpretació de l’escut oficial respecta les directrius heràldiques de l’escut oficial i, en el cas en què s’utilitze a color, este és el de la bandera oficial de Sueca, encarnat o roig. Finalment, afig “este nou logotip té com a objectiu modernitzar la imatge de la marca Sueca. Volem que es veja reflectit l’inici del nou temps polític en la gestió municipal, més modern, pròxim i proper a l’interés i demandes dels ciutadans”.

Després de la presentació de la nova imatge corporativa, s’obri un termini de 30 dies per a sotmetre la proposta a suggeriments i al•legacions públiques.

Deixa el teu comentari