L’Ajuntament de Turís destina 95.000 euros per a l’equipament informàtic del CEIP Joaquín Muñoz

L’Ajuntament de Turís ha signat un conveni de col·laboració amb el CEIP Joaquín Muñoz pel qual el consistori destinará 95.000 euros perquè l’entitat educativa adquirisca el material informàtic necessari que permeta garantir l’accés als recursos educatius del seu alumnat en igualtat de condicions.

En la reunió en la que s’ha dut a terme la signatura han estat presents l’alcalde, Eugenio Fortaña, la regidora d’Educació, Isabel Guaita, i la directora del centre, Virgínia Sanz.

La mateixa evolució de la tecnologia, ja implicava una necessitat actuar en este sentit, però també ha influït l’alteració de la quotidianitat educativa a causa de la COVID-19.

Amb este conveni tot l’alumnat de primària podrà disposar d’una tauleta tàctil, “facilitant així el seu accés a les noves tecnologies i millorant la seua formació pel que fa a la possibilitat de realitzar classes no presencials i la realització de tasques encomanades amb elements suficients”, explica Eugenio Fortaña.

“Però sens dubte”, continua explicant l’alcalde, “els principals objectius que s’aconsegueixen són l’accés en condicions d’igualtat a la totalitat de l’alumnat, superant les bretxes econòmiques, i aconseguir una formació integral que els permeta la integració i la realització en una societat democràtica, plural i participativa”.

Deixa el teu comentari