L’Ajuntament de València ha presentat hui el concert solidari “ Corazonadas”

Luz Casal, protagonista del concert solidari “Corazonadas” el pròxim 13 de Juliol

L’Ajuntament de València ha presentat hui el concert solidari “ Corazonadas”

Un concert a benefici del projecte Papallona per tal d’ajudar a dones en risc d’exclusió social.

Joan Ribó, alcalde de València ha presentat hui en l’Ajuntament el concert solidari “ Corazonadas”.

Un concert  el pròxim 13 de Juliol dins de la programació de la Gran Fira de Juliol de la ciutat i que té com a protagonista en aquesta edició 2019 a la cantant Luz Casal  en companyia del grups Morgan i Gypsy i los Gatos Rumberos.

Part dels beneficis d’aquest concert estan destinats a finançar el projecte Papallona , dut a terme per l’associació Àmbit de València , que ajuda a dones en risc d’exclusió social a més de tallers d’art-teràpia que l’entitat promou dins i fora dels recintes penitenciaris i que juguen un paper fonamental en la recuperació de les dones amb problemes de salut mental.

 Luz Casal, ha parlat de la necessitat d’ajudar aquestes dones, que tots en algun moment podem necessitar una ma amiga, i que la conscienciació de la població és vital en aquesta tasca.

 Enrique Alcañiz, President de L’Associació Àmbit , agraeix profundament la col·laboració tant de Luz Casal com de l’Ajuntament de València en aquesta solidaria iniciativa.

En la presentació del concert també ha estat present Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Una ajuda que arriba per part d’Àmbit des de fa prop de 23 anys.

Deixa el teu comentari