L’Ajuntament i els propietaris del solar del carrer Gabriela Mistral han firmat un conveni per a utilitzar la zona d’estacionament

parquing-en-plaza-la-marina

En l’acte de la firma també ha estat present Diego Gómez, alcalde de la ciutat, qui ha assegurat que és una magnífica iniciativa per tal de facilitar als veïns i veïnes l’estacionament dels seus vehicles, al temps que ha agraït la bona disposició dels propietaris per donar peu a dur a terme este projecte de l’Ajuntament.

En unes dies s’adequarà el solar per habilitar-lo a l’ús dels cotxes; «d’esta manera, aprofitem l’espai públic a la nostra ciutat», ha remarcat Pascual.

El regidor de Gestió Urbanística té la intenció de donar continuïtat a esta iniciativa en altres solars de la ciutat, amb la pretensió d’aprofitar aquells espais que es troben buits per poder utilitzar-los com a aparcament temporal o bé com a zona de jocs o parc per als gossos.

L’equip de govern té el compromís d’estar en tot moment al costat dels alzirenys; en esta ocasió, afavorint la creació de places d’aparcament, ja que és una greu deficiència per a la nostra ciutat, que compta amb 29.500 vehicles. Segons Pascual, “hi ha més cotxes que places d’estacionament, per això, des de l’Ajuntament, volem alleujar este problema mitjançant la firma de convenis de col·laboració amb els propietaris de solars buits per a utilitzar-los amb esta finalitat.”

Alzira, 17 de setembre de 2015

Deixa el teu comentari