L’Ajuntament llança amb èxit la segona campanya de Targeta Activa per injectar 160.000 € en botigues i serveis de la ciutat

Algemesí subvenciona 4.000 targetes ‘activa’ més per a compres en comerços locals en conjunt amb l’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí (ACSA) i l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (Empal). Es tracta de targetes que proporciona la Caixa Rural d’Algemesí, que tenen un cost per als ciutadans per 20 € i que es converteixen gràcies a l’ajuda en 40 € per consumir en els establiments adherits a la iniciativa municipal. 

La primera edició de Targeta Activa va tindre lloc en novembre i va ser tot un èxit, raó per la qual l’alcaldessa d’Algemesí i els màxims responsables d’ACSA i d’Empal han tornat a signar un conveni per a impulsar el programa ‘Targeta Activa 2’, que injectarà de nou 160.000 € en els establiments de la ciutat en tres mesos, la meitat de les arques municipals i la resta de la butxaca de cadascun dels usuaris de la targeta. “És una manera de que els nostres autònoms i empresaris vegen minvada la seua economia el mínim possible després d’aquesta pandèmia” ha explicat l’alcaldessa Marta Trenzano. 

Actualment les inscripcions per a sol·licitar la targeta, que es van obrir el 5 de maig, ja s’han esgotat mostrant per segona vegada una gran acollida ciutadana. Mariano Clemente, president d’Empal, ha declarat que Algemesí és una referència d’impuls local i ha destacat la doble finalitat de la Targeta Activa: ajuda directa al ciutadà i al xicotet comerç.

Les compres amb la ‘Targeta Activa’ es poden realitzar des d’ahir i fins al 31 de juliol. Els usuaris poden consumir els 40 € de cada targeta en una o diverses compres i en un o en més establiments fins a esgotar el crèdit. A més, s’ofereix la possibilitat de combinar la Targeta Activa amb altres mitjans de pagaments per tal de completar el preu en cas de no disposar de saldo suficient en aquesta.

Deixa el teu comentari