L’Ajuntament oferix cursos intensius de natació per al mes de juny

Alzira, 27 d’abril de 2018.- El pròxim dimarts, 2 de maig, s’obri la inscripció dels cursos intensius de natació del mes de juny en la piscina coberta municipal. Els cursos consten de 20 sessions repartides en 4 setmanes, del 4 al 29 de juny.

Es programaran 100 places destinades inicialment als nivells infantils (4-6 anys) i escolars (7-14 anys), en horaris que van des de les 15.15 h, el primer, fins a les 16.45 h, l’últim. Són clases de 45 minuts cadascuna i el preu és de 50 euros el mes.

Els cursos estan dirigits per professionals qualificats de l’ensenyança de la natació, determinant diferents objectius i sessions en funció dels nivells i de les edats. Comptem amb multitud de material didàctic per a fer dels cursos una experiència dinàmica, divertida i motivadora.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha destacat: “Creiem que el mes de juny, quan els xiquets i xiquetes sols van a escola de matí, és un bon moment per oferir este curs intensiu de natació a la piscina municipal. És una bona manera d’ocupar el temps lliure dels més menuts amb un esport tan complet com ho és la natació. A més, pot servir perquè aprenguen a nadar o, en tot cas, milloren el seu nivell”.

Cal recordar que amb la pràctica de la natació els xiquets/es reben beneficis com:
• Controlar el pes corporal.
• Augmentar qualitativament la capacitat d’esforç físic en xiquets/es, cosa que condiciona una millor resposta cardiovascular.
• Millorar la flexibilitat, coordinació, agilitat, velocitat i força muscular.
• Afavorir la socialització i la solidaritat.

La inscripció es pot formalitzar en la piscina coberta i les places són limitades.

Deixa el teu comentari