L’Ajuntament renova el conveni anual amb les dues societats musicals paiportines

Cadascuna de les dues bandes de música rebrà una subvenció per valor de 27.000 euros

La Banda Primitiva i la Unió Musical de Paiporta han renovat recentment els seus convenis anuals amb l’Ajuntament de Paiporta.

L’acte ha reunit a l’alcaldessa, Isabel Martín, la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat, i els presidents d’ambdues bandes, Luís Ródenas i Vicent Fernández.

Enguany l’Ajuntament es va comprometre a subvencionar ambdues associacions amb un pagament de 27.000 euros per a cadascuna, incrementant la quantitat destinada respecte dels 24.800 euros del darrer any 2020. L’augment respon al reconeixement municipal que es fa a la tasca de difusió de la música i la cultura en la societat paiportina.

Aquesta subvenció contribuirà a pal·liar les conseqüències negatives que també estan patint les societats musicals a causa de la Covid-19. Tant la Unió Musical com la Banda Primitiva compten amb tot el recolzament i col·laboració de l’Ajuntament per anar recuperant progressivament la seua normal activitat formativa i en la programació de concerts i esdeveniments.

Les societats musicals contribueixen,  juntament amb el consistori, al foment de la cultura musical i a la programació d’activitats culturals en benefici del poble, com per exemple amb concerts, cursos, conferències o seminaris.

Deixa el teu comentari